Första förlusten

Publicerad: 2008.05.26

Vädret var som vanligt utomordentligt fint på Klostervallen och publiken började strömma till strax innan matchsstart. Början av matchen började relativt jämnt med ett litet övertag för bortalaget som höll upp spelet något bättre. Chanser skapades åt båda håll men det var inga som resulterade i något mål. Första halvlek var fylld med mycket kamp men även en del fint spel i vissa sekvenser. Det var dock fördel IFK Hjo när domaren blåste till halvlek även om ställningen var 0-0. den andra halvleken spelade hemmalaget upp sig något och kunde komma upp lite mer än i första halvlek. Men spelet var fortfarande mycket jämnt och det sakpades chanser åt båda håll. De hetaste hade Hjo, vid ett tillfälle efter en hörna för bortalaget hade alla antecknat 1-0 för Hjo men på något sätt får Jocke i hemmamålet oanade superkrafter och håller nollan med en räddning som egentligen inte finns. Tyvärr dröjde det inte alltför länge efter det till att IFK Hjo tog ledningen med 1-0 efter ett missförstånd i Tomtenförsvaret. Matchen slutade tillslut 1-0 men Tomten hade ett par chanser att utjämna men lyckades inte fullt ut. Totalt sett en rättvis seger för Hjo, som var steget före under större delen av matchen. Hela hemmalaget kan dock bättre och förhoppningsvis kan de plocka fram det i nästa match emot FC Södra ryd.

Tomtens IF - Fröjereds IF
Torsdag 22 Augusti, 18:30