A OCH U-LAGET TILL HELGEN.

Publicerad: 2008.05.29

A-LAGET: Daniel Zachrisson, Tobbe Lindgren, Johan Persson, Davy Kwok, Patrik Ågren, Daniel Lennartsson, Andreas Bengtsson, Viktor Lindberg, Andreas Götlind, Christer Blank, Andreas Sandblom. AVB: Erik Thorsson, Mikael Billman, Rikard Bengtsson, Andreas Gustavsson. Match mot Södra Ryd borta fre, Samling odengrillen 16:50 U-LAGET: Jacob Johansson, Linus Johansson, Marcus Andersson, Mikael Johansson, Marcus Pantzar, Marcus Nilsson, Jonas Arnesson, Daniel Lennartsson, Peter Johansson, Mattias Olofsson, Christian Fåglum, Kim Andresen, + Juniorer. Match mot Gullspång hemma sön, Samling 16:45 Klostervallen. Seniorerna i veckan: FRE: A-lagsmatch. SÖN: U-lagsmatch, övriga träning 18:00. MÅN: Fotbollsgolf på Wrågården 18:15 medtag 60 kr, vi bjuder på korv efteråt. ONS: A-lagsmatch. LÖR: Träning 10:00. SÖN: U-lagsmatch.

Tomtens IF - Fröjereds IF
Torsdag 22 Augusti, 18:30