Kiosklista hösten 2018

30/9 Tomtens IF – Vara SK: NILS BORGENHARD & ELIAS WIDING

??/? Tomtens IF – Tidaholms GoIF: SIGGE FÄLLSTRÖM & KIM FRIBERG

Kiosken

När man har Kiosken så bör man komma 1 timme innan matchstart för att kunna fixa iordning. Att man kommer minst en från varje spelare/familj.
Uppdragen är att: Baka/köpa en kaka som säljs (vill man ha ersättning för detta så tar man med kvitto), koka kaffe, ställa iordning i Kiosken, sätta på korv mm Växelkassan finns inlåst i kansliet. Det skall finnas 500 kr i växel där alltid. Vi tar Swish och kontanter. Summera ihop försäljningen, lägg pengarna samt ett kvitto på summan (skriv gärna swishbetalning för sig och det kontanta för sig), datum, vem som sålt och vilken match. Lämna pengarna till någon av lagledarna, Magnus, Svenne eller David . Tack för hjälpen.
Skulle man behöva byta sitt pass, så ordnar man själv bytet, meddelar samt noterar det på listan i Kiosken, så vi vet vem som jobbar. Är det något som tar slut/fattas - så notera gärna det på en lapp och lägg i köket. Korv/bröd/Kaffe ansvarig är Damklubben: Margareta Bengtsson/ Iris Larsson 0725-032186, 0709-550862 Övriga inköp eller allmänna kioskfrågor: Katrin Borgenhard 0709-720154