Vi behöver bli fler som hjälps åt att sälja BingoLotter !

Publicerad: 2018.07.02

Söndagar v 34 - 50 så kommer vi att vara med att sälja BingoLotter på ICA Supermarket i Falköping. Gamla Tomtare har under många år gjort detta, de kommer fortsätta - men av åldersskäl så vädjar de nu om hjälp.

Det kommer att vara ett arbetspass på ca 2 timmar som man får tilldelat sig. I närmaste veckan så kommer den tiden man blir uppsatt på så man har gott om tid att planera/byta.
Kan man inte den tiden som man fått så är det upp till var och en att byta med någon annan eller ordna en ersättare. Bara väldigt viktigt att Vi får veta bytet, så inte det blir någon Vakant tid.

Under veckorna 34, 44 samt Uppesittarkvällen så kommer vi i
Klubben också att göra en extra insats, då ALLA behöver sälja
minst 5 lotter var. Just dessa veckorna har man en extra förtjänst på Lotten till Klubben. I fjol gav BingoLotterna en inkomst på närmare 100 000 kr. Enorma pengar till en liten Klubb.

- Se det INTE som ett tungt uppdrag - utan ”Tacksam över att få vara med och hjälpa till”

TILLSAMMANS är vi STARKA // Tack till alla Glada Tomtare hälsar