Dagens spelarprofil: Nils Hjerpe Svensson (Nyförvärv)

Publicerad: 2018.04.12

Nils Hjerpe Svensson

Nils Hjerpe Svensson – Anfallare

Nils är nu tillbaka i Tomtens IF efter några säsonger. Förra säsongen kunde vi se honom som en duktig domare i Västergötland. Nils är född 1998 och väljer nu att komma tillbaka till Tomtens IF som många andra i det gamla U2 laget. Senast Nils var i laget spelade han som toppforward. Han är en targetspelare som är duktig på ta emot bollen och sedan spela vidare innan han intar en bra position i straffområdet för avslut. Han kan även användas som innermittfältare.

Välkommen tillbaka Nils, hur känns det att vara tillbaka i TIF? Och varför valde du att komma tillbaka?

• Tack så mycket! Det känns bra, vi är ett gött gäng och det känns som att Tomten kommer göra en bra säsong i år, så den vill man inte missa att bidra till.

Senast du var här var du mest forward, är det den position du trivs på bäst?

• Ja det är väl den position jag trivs bäst på, sen får vi se vart tränaren vill ha mig.

Vem tunnlar du helst på träningen? Varför?

• Jag har några att ge igen på Jonte så det blir väl han.

Välkommen tillbaka till Tomtens IF.

Tidigare spelare finns på a-lagets sida.

Södra Härene IF - Tomtens IF
Fredag 20 April, 19:00