Dagens spelarprofiler: Erik, Max, Ahmed

Publicerad: 2018.04.12

Erik Espemyr, Max Tiverman, Ahmed Abdullahi

Erik Espemyr - Yttermittfältare

Erik är en snabb ytter som gillar att utmana med sin fart. Är en av de snabbaste i dagens Tomten trupp. Har dock skadat sitt knä och det återstår att se hur mycket vi får se av honom under 2018. Har tidigare spelat för Valtorps IF. Erik är född 1996.

Du är väldigt snabb. Vem i Tomtens IF skulle du aldrig vilja förlora mot på 100m? och varför?

• Andreas Johnsson, det hade nog varit lite förnedrande.

Varför väljer du spel i Tomtens IF?

• Stämningen i truppen, och uppskattar hur mycket ledningen bryr sig om varje individ och inte bara truppen i helhet.

Vem tunnlar du helst i Tomten? Varför?

• Tunnlar nog helst Rasmus. Alltid lika kul att visa coachen vem som är alpha.

Vi tackar Erik och hoppas få se många djupledslöpningar på Klostervallen.

Max Tiverman – Yttermittfältare

Max är killen från Skara som valt att pendla till Gudhem för att spela för gulsvart. Han har inte spelat allt för många matcher i Tomten än men när han väl är på planen kan vi se han på kanten. Han är en löpande ytter som aldrig ger sig och låter aldrig sin försvarare vila med bollen. Han är även teknisk och gillar att bjuda publik på något extra om det går. Max är född 1997 och har tidigare representerat Hangelösa IF.

Varför har du valt att spela för Tomtens IF?

• Jag har valt att spela med er för att det är kul att spela med ett nytt lag.

Vem i TIF tunnlar du helst på träning?

• Albin Torsson eller Karl Borgenhard.

Vilket är ditt favoritlag och favoritspelare?

• Favoritlag Liverpool och favoritspelare är Messi.
Vi tackar Max och hoppas vi får se mycket av det lilla extra

Ahmed Abdullahi - Yttermittfältare
Ahmed kom ut till Klostervallen för två år sedan. Han tog sig ut till Gudhem med cykel & det gör han till endel träningar fortfarande. Det är inte många i laget som tar sig ut till Klostervallen med cykel bara för en träning eller match, väldigt imponerande. Ahmed är en spelare som oftast spelar som yttermittfältare eller anfallare. Han ger alltid 100 % både på träningar & matcher. Under försäsongen 2018 har Ahmed börjat på bänken men sedan kommit in & gjort bra inhopp & gör ofta det oväntade för att lura motståndaren. Under sina två år i Tomten har Ahmed utvecklats för varje träning & match.

Vilket är ditt favoritlag?
  • Arsenal
Favoritspelare?
  • Jack Willshere eller hur det stavas.
Vilken är din favoritposition?
  • Spelar helst på kanten eller på anfallet.
Vi tackar Ahmed och hoppas det blir en bra säsong för honom.

Tidigare spelare finns på a-lagets sida.

Kinnarp/Slutarps IF - Tomtens IF
Fredag 17 Augusti, 18:30