Dagens spelarprofil: Marcus Johansson (Comeback)

Publicerad: 2018.04.06

Marcus "Lillen" Johansson, Ytter/Innermittfältare (Comeback)
Lillen väljer att komma tillbaka till fotbollen efter ett uppehåll förra säsongen. Han är en kvick spelare som gillar att springa i djupled. Lillen är fostrad i Tomtens IF och har inte representerat något annat lag. Lillen är född 1990.

Skönt att du är tillbaka, Vad tycker du själv är din starkaste egenskap på planen?
  • Ja, det är skönt att vara tillbaka, måste få flåset under kontroll bara, men det kommer, nog. Jag var relativt snabb i ungdomen så får hoppas att det sitter i även i år.
 Rykten säger att det blir spel fram till Augusti. Vad händer sen?
  •  Tjejen har börjat studera i Luleå, så i augusti blir det flytt till Norrbotten.
Vilket är ditt favoritlag och din favoritspelare?
  • Barcelona för hela slanten, och med risk för att låta som alla andra nioåringar i världen så är ju Messi helt otrolig att se på.

Vi ser fram emot många djupledslöpningar av Lillen 2018.

Tidigare spelare ligger på a-lagets sida.

Kinnarp/Slutarps IF - Tomtens IF
Fredag 17 Augusti, 18:30