A-lagstruppen mot Borgunda.

Publicerad: 2013.05.23

På fredag kväll spelas det återigen Div VI-fotboll på Klostervallen och denna gång gästas vi av Borgunda. Ett kärt återseende för ett par spelare i lagen.
I Borgunda har vi två Tomten bekantingar. Gustav Jonsson samt Johan Lundblad som båda två under sina karriärer spelat i Tomten.
I Tomten har vi två spelare som kom till oss ifrån just Borgunda. Tomas Jönsson samt Mattias Karlgren. Så lite fina känslor mellan lagen finns allt.

Läget i Tomten är bra inför morgondagens match. Senast mot Fröjered/Håven var vi tunnt med folk men kunde trots detta vända hemåt med tre starka pinnar.
Vi gör en bra match med tanke på förutsättningarna där första halvlek är dålig ifrån båda lagen men där vi lyckas kontra in ett härligt ledningsmål.
I den andra halvleken är det inget snack om saken. Vi radar upp chanser och bör göra ett par mål extra.

Inför morgondagens match har vi ett par spelare som kommer tillbaka från att ha varit borta i senaste matchen.
På minuskontot finns Kim Andresén-Söderqvist som är fortsatt skadad samt Mattias Karlgren som är bortrest.
Men vi kan mönstra ett riktigt starkt lag.

Följande trupp är uttagen.
Tobias Ek - Andreas Gustavsson - Mikael Billman - Marcus Andersson - Johan Rådemar - Tomas Jönsson - Richard Bengtsson - Andreas Bengtsson - Sebastian Boukachabia - Niklas Andersson - David Bengtsson - Marcus Johansson - Adam Asplund - Mattias Karlsson - Henrik Johansson - Adam Alexandersson.

Matchstart Klostervallen 19.00
Samling Klostervallen 17.30

Återbud till Marcos per telefon!

Tomtens IF - Fröjereds IF
Torsdag 22 Augusti, 18:30