Välj lag: 

Senaste inlägget
Annonser


 
Återigen en lag insats av U2

Publicerad: 2013.05.20

U2s matchen mot Lidköpings FK blev så som vi önskade, vinst med 3-0.
 Söndagens drabbning på Lockörns IPs toviga och ojämna plan blev en svårspelad historia. LFK började som andra lag i denna serie gjort mot oss. Dom lät oss rulla igång spelet sen satte dom hör press på oss. Under första delen av första halvlek så blev vårat spel stressat och vi kunde inte rulla boll genom mittfältet som vi ville utan fick lägga långa bollar upp på Jesper och Simon C. Efter en stund så började vi få ordning på vårt mittfältsspel och kunde börja rulla boll. Detta gav efter en stund utdelning via ett instick mellan LFKs innerback och ytterback av Gurra som Jesper kunde gå i djupled och trycka in bakom LFKs målvakt. Nu börjar vi få tag i bollen och Simon C börjar nu sin cirkus som spelfördelare. LFKs mittbackar och innermittfältare lyckas inte att få tag i Simon utan han kan lägga passningar åt alla håll. Gurra å Jonte ligger rätt och kan enkelt vinna tillbaka tappade bollar. LFK försöker hela tiden att komma runt på kanten, framför allt på vår vänster kant. Men Linus spelar fantasiskt bra och kan avstyra anfallsvåg efter anfallsvåg. LFK har några vassa lägen, bland annat ett friläge som dom ej lyckas förvalta, samt att Simon i målet gör en som vanligt trygg å stabil match. 1-0 till oss i halvlek.

Andra halvlek blir en ren propaganda fotboll i hur man får motståndaren till att ledsna på att försöka komma till avslut. Vi ligger helt rätt i alla positioner och hela laget gör en återigen näst intill perfekt match. Vi skapar några vassa chanser men ingen riktigt klar målchans. Men plötsligt så får Jesper en boll från Gurra igen och kan rinna in mellan innerbackarna och stänka in 2-0. Simon C show fortsätter under hela andra halvlek där han är hal som en ål och omöjlig att få stopp på för LFK. Hela Laget gnuggar på och LFK får inga gratischanser utan måste jobba stenhårt för att ens få en målchans. Efter att LFK brutit ett uppspel så kommer man tillslut till avslut med ett långskott mot Simon vänstra kryss. Han får sträcka ut rejält för att styra undan den, men lyckas med den fina paraden hålla nollan i matchen. Jesper lyckas även peta in 3-0 efter att LFKs målvakt lämnat retur på ett skott från Jesper själv. Matchen slutar med en klar seger med 3-0. 

Åter en stabil laginsats och alla gör verkligen sitt jobb under hela matchen. Extra plus till Linus å Simon C som gör en riktigt bra match. Men som sagt vi ledare lyfter på hatten och bugar oss djupt för hela laget. 

Nu laddar vi för torsdagens drabbning mot Skara FC på Klostervallen med start kl 19:00. 

//Tränarna