U3 Matchen mot IFK Hjo vit

Publicerad: 2013.05.17

Det brukar vanligtvis var jämna matcher mot Hjo och så var det även denna gång.
 Vi börjar piggt och har ganska god kontroll på matchen och kan rättvist göra första målet.
Men sen får vi en downperiod och Hjo trycker på ganska ordentligt och har innan är slut gjort både ett kvitteringsmål och tagit ledningen.
Man kan säga att det är ganska mycket upp och ned hela matchen, stundtals riktigt bra och vi har bud på flera mål, vi lyckas komma igen så pass att vi tar leningen igen med två snabba mål.
Hjo svarar nästan lika snabbt och med några minuter kvar står det 4-3 till Hjo.
Vi ligger då på och har ett par riktigt skarpa lägen men bolluslingen vill inte in utan matchen slutar 4-3 till Hjo.
Det är ändå en klar uppryckning jämfört med föregående match. En viktig punkt som vi behöver förbättra är att någon måste gå på bollhållaren och det ska då vara spelaren som är närmast, ju högre upp i plan desto bättre men framförallt viktigt när bollhållande spelare kommer inom skottsektorn.
Beröm till domaren som hade bra snack med spelarna på plan vilket gjorde att det trots en del hårt spel från båda lagen var god stämning på plan.

Nya Tag!!

/Tränarna