Inför Ekedalen

Publicerad: 2013.05.12

Imorgon måndag är det dags för årets andra hemmamatch. Denna gång står Ekedalens SK för motståndet.
Till morgondagens match får vi till att börja med ett kärt återseende i Ekedalens tränare Patric Löfborg som för två säsonger sedan tränade Tomtens IF.
Ekedalen har startat klart bättre än Tomten hittills under säsongen. Man har slagit Borgunda samt Hörnebo men fick i senaste matchen se sig besegrade av Norra/Fågelås.

Till morgondagens match får vi tillbaka Tomas Jönsson från avstängning.

Truppen till matchen är följande.

Tobias Ek - Tomas Jönsson - Mikael Billman - Adam Asplund - Adam Alexandersson - Marcus Andersson - Marcus Johansson - Emrus Ajvazi - Mattias Karlsson - Mattias Karlgren - Martin Odh - Hampus Kvarnliden - Richard Bengtsson - Andreas Bengtsson - Andreas Gustavsson - Johan Rådemar - Niklas Andersson - Sebastian Boukachabia.

Matchstart Klostervallen 19.00
Samling Klostervallen 17.30

Tomtens IF - Ekedalens SK 4-1

Datum: 2013-05-13