Veckans spelarporträtt - Martin Odh

Publicerad: 2013.05.08

Vi dyker återigen djupt ner i a-lagets katakomber av spelarmaterial. Vilka är de och vad har de att säga? Idag presenterar vi STOLT Gudhems Ronaldinho - Martin Odh.
 Martin Odh är en lirare utaf rang, en svensk man med brasilianska fötter. Ingen kan förneka det faktum att tekniken är Martins främsta anfallsvapen, inte ens han själv. Men Martin har inte alltid varit ett självklart namn i Tomtens trupp. Han spelade en sejour i sina unga år men tog därefter ett brejk.

"Jag började spela igen förra året efter att inte ha spelat på några år. Då blev det mest spel i U-laget, men även några matcher i A-laget på hösten."

Suget efter att få kicka boll tog Martin tillbaka, och nu är det få spelare i laget som inte en eller annan gång blivit tunlad eller borgjord av Martins suldragningar.

"Det har känts bra på träningarna och så. Jag hoppas att jag kommer kunna ha en plats i a-laget under säsongen. Hoppas bara jag kan hitta målformen också!"

Men för er som inte vet vem denne man är kommer här ett antal snabba konkreta meningar som ger en snabb bild av Martin Odh:
Martin bor i Falköping. Han är 23 år gammal. Han pluggar ekonomi på Skövde högskola. Han spelar nätpoker och chillar med vännerna på fritiden. Martin kallas i vissa sällskap för isbjörn (detta p.g.a. hans fäbless för den färgstarka alkoholbaserade drink med just detta namn). Martin gillar all typ av musik, allt från Thåström till 50 cent till Bruce Springsteen. Martin är en så kallad "gunner". Martin har alltsomoftast ett leende på läpparna!

Fem snabba med Martin Odh:
Mål eller assist? "Mål!"
Sol eller snö? "Sol!"
Dortmund eller Munchen (som vinnare i CL)? "Bayern Munchen!"
Vin eller öl? "Öl!"
'Terminator 2' eller 'Pokémon the movie  - Mewtwo strikes back'? "Pokemon the movie!"

På onsdag, 19:00 på Ållevi, spelas det match mot Falköping United. Martin tror (självklart) att vi vinner, och hans siarord säger att Mattias Karlsson kommer att göra mål. Faktiskt tror han att han kommer göra flest av alla den här säsongen, och att Tomten har goda chanser att vinna sexan. Den som lever får se!

"Imorgon vinner vi med 2-1."

// Bouka