Seriepremiär För U3

Publicerad: 2013.05.04

Spelades i ett riktigt gött vårväder första maj.
 Det var med andra ord bra förutsättningar för en trevlig eftermiddag, vilket det blev.

Denna dag valde vi att testa med att spela 2-3-1 för att få ett övertag på mittfältet vilket vi lyckades med i stora drag.
Stabilt försvarsspel där vi allt som oftast låg i rätt position, dock släppter vi bortre stolpen vid ett inlägg som resulterade i att våmb tog ledningen.
Ett skott utifrån ledde dock fram till att vi kunde reducera efter att ha varit hetast på returen.

Matchen var hela tiden mycket jämn spelmässigt och Våmb skapade en del farliga målchanser men vi släppte bara in ytterligare ett medans vi gjorde ytterligare två. Här måste jag nämna Alfons kyliga lobb från nästan ingen vinkel alls. Mycket snyggt!

Stark lagisnsats rakt över och det lovar gott inför resten av säsongen. Lite beröm spiller jag också över till våra motståndare, våmb som bjöd på bra motstånd.

N'sta match borta mot IFK Falköping onsdagen 8/5.

Tomtens IF U - IFK Falköping FF U2
Tisdag 27 Augusti, 18:15